Reageren en anticiperen

Integriteit is tijd-, plaats- en context gebonden. Dit resulteert in een dynamisch en continu proces. Maatschappelijke ontwikkelingen en verschijnselen zoals diversiteit, inclusiviteit, big data en nieuwe media zijn van invloed. Ook de vervagende grens tussen werk en privé heeft impact op het integriteitsbewustzijn en integriteitsmanagement. Hierdoor ontstaan er voortdurend nieuwe typen integriteitsdilemma’s waar u als organisatie op moet reageren, maar nog beter kan anticiperen.

Sincero helpt u grip te krijgen op het thema integriteit. Met als doel het voorkomen van integriteitschendingen, het zorgvuldig reageren op incidenten en het bouwen van een integriteitsmanagementsysteem als een integer fundament onder uw organisatiecultuur.

Integriteit en vertrouwen gaan hand in hand. Wanneer men op elkaars integriteit kan vertrouwen kan men een succesvolle samenwerkingsrelatie bouwen. Dit vormt een vruchtbaar fundament voor productiviteit, klantgerichtheid en winstgevendheid.

Samenwerken? Graag!

Heeft u advies nodig bij omgaan met integriteitsvraagstukken in uw organisatie? Laat uw gegevens hieronder achter. Dan nemen wij contact met u op.

Ontvang Sincero in uw mailbox

Bij Sincero delen wij graag onze kennis en vertellen met enthousiasme over de dynamiek binnen het vakgebied integriteit. Meld u aan en ontvang een vleugje integriteit in uw mailbox.