Managen van integriteit

In de Masterclass laat Sincero zien dat het begrip integriteit gepaard gaat met positieve associaties als professionaliteit, vertrouwen, aanspreekbaarheid en excellente prestaties. Sincero koppelt de aantrekkingskracht van een integere werkomgeving aan de strategische ambities van de organisatie. Integriteit is daarmee meer dan een waarde aan de muur. Het vormt het fundament van de organisatie.

In de Master Class zetten we u aan tot nadenken over de integriteit van besluitvorming en de impact op het vertrouwen in de organisatie. We introduceren ethisch leiderschap en het bewust managen van integriteit. Ook laten we zien hoe een duidelijke visie op integriteit uw relatie met uw stakeholders bestendigd.

Aan het eind van de Master Class heeft u een helder beeld van de toegevoegde waarde van integriteitsmanagement en weet u welke stappen u kunt zetten op weg naar een integere organisatiecultuur.

Samenwerken? Graag!

Wilt u graag voor uw management- of directieteam een Masterclass organiseren? Laat uw gegevens hieronder achter. Dan nemen wij contact met u op.

Ontvang Sincero in uw mailbox

Bij Sincero delen wij graag onze kennis en vertellen met enthousiasme over de dynamiek binnen het vakgebied integriteit. Meld u aan en ontvang een vleugje integriteit in uw mailbox.